Over ons

Met Staffvision haal je als ondernemer je eigen afdeling HR of Personeelszaken in huis. Staffvision ontzorgt mkb-ondernemers op het gebied van human resources, zonder de kosten van een eigen afdeling.

Staffvision is een full-service personeelsadviesbureau met een integrale aanpak. We leveren alle diensten die je van een reguliere afdeling HR mag verwachten. Bovendien doen we dat zoveel mogelijk online. Dat bespaart tijd én kosten. Natuurlijk is personeelswerk mensenwerk en als dat nodig is, komen we gewoon langs. Vandaar dat we zeggen: digitaal gemak, met een persoonlijke benadering!

Digitaal gemak, met een persoonlijke benadering!

Onze diensten

Mijn HR

Mijn HR van Staffvision is een volwaardig alternatief wanneer u geen eigen personeelsafdeling heeft of wanneer u besluit om uw HR-zaken (deels) uit te besteden. Onze deskundige HR-medewerkers vormen dan uw personeelsafdeling. Men kan direct per telefoon of e-mail contact met ons opnemen of binnenlopen tijdens het spreekuur als we op locatie aanwezig zijn.

  • Géén dure eigen afdeling nodig
  • Locatiebezoek mogelijk
  • Per e-mail, website en telefoon bereikbaar
Expertdesk

Wanneer u incidenteel een vraag op HR- of arbeidsrechtelijk gebied hebt, dan maakt u gebruik van onze Expertdesk. U maakt eenvoudig een ticket aan, kiest wanneer u antwoord wenst en onze HR-adviseurs voorzien u van een praktisch en helder antwoord.

  • Advies wanneer gewenst
  • U betaalt alleen wat u afneemt
  • Per e-mail, website en telefoon bereikbaar
Interimmanagement

Wanneer u (tijdelijk) extra ondersteuning of vervanging nodig heeft, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kundige HR-interimconsultants.

Werving en selectie

Net als een reguliere HR-afdeling gaan wij ook op zoek naar de juiste mensen voor uw organisatie.